Makyaj, Make Up, Makyaj Yapımı, Benefit, Babor, Zara, Mac, Makyaj Malzameleri, Urban Decay, Sigma, Real Techniques

30 Mayıs 2013 Perşembe

STUDIO FİX POWDER PLUS FOUNDATİON

STUDIO FİX POWDER PLUS FOUNDATİON

Merhabalar, bugün size en kıymetli makyaj malzemelerimden biri olan Mac studio fix pudramdan bahsedicem.

Uzun yıllardır kullandğım ve her uygulamada hayran olduğum bir ürün. Benim için kapatıcılık çok önemli pudrada, kapatmayı gerektiren bir cildim olmasada. Eşit tonda durmasına bayılıyorum. Cildimde kadifemsi bir görüntü oluşturuyor. Uzun süreler bozulmadan kalıyor. Çantamdan çıkarmadığım kurtarıcım aslında, parlamaları önlüyor,cildiniz kuru bile olsa pulpul durmuyor,kapatıyor ,kat kat sürülebiliyor. Altındaki kapakta süngeri bulunuyor , ben sigma F30  ile uygulamayı tercih ediyorum.

Ben şu sıralar bronzlaşdığım için NC41 kullanıyorum. Alırken gidip denemenizi tavsiye ederim. bazen ufak renk değişiklikleri bile daha farklı gösterebiliyor. Fiyatı 76TL.








3 yorum:

  1. bende almayı düşündüm fakat pudrayı gerçekten pudra amaçlı kullandığımdan 2 ayda bitiyor :( sonra parama kıyamadım almadım :)) ama bu gidişle alacağım sanırsam :)

    YanıtlaSil
  2. Fırçayla kullanırsan dah idareli olabilir. kapatıcılığı yoğum olduğundan çok sürmenede gerek kalmıyor. Beğeniceğine eminim :)

    YanıtlaSil
  3. merhaba hepimizin olmazsa olmazı olan ve sonra da temizlemek için uğraştığımız makyaja pratik bir çözüm bulmuş Fresh'n Soft. Yüz ve boyun, göz makyajını rahatlıkla temizleyebileceğimiz ve %100 pamuktan makyaj temizleme pamuğu üretmişler. Hemen merak ettim gittim aldım kullandım çok memnun kaldım.

    YanıtlaSil